Kovax Super Assilex ruční podložka 9710094

Kód: P121_V540
164 Kč / ks 135,54 Kč bez DPH
Skladem (>5 ks)
Můžeme doručit do:
22.3.2024

KOVAX SUPER ASSILEX podložka 9710094 je tvrdá ruční podložka 78 x 123 mm pro broušení malých rovných ploch epoxidu a dřeva s brusnými formáty KovaxSuper Assilex.

Detailní informace

Detailní popis produktu

KOVAX SUPER ASSILEX podložka 9710094 je tvrdá ruční podložka 78 x 123 mm pro broušení malých rovných ploch epoxidu a dřeva s brusnými formáty Kovax Super Assilex. Podložka je tvrdší a díky tomu se dobře ručně srovnávájí povrchy odlitků a dřeva. Díky integorvanému mikrozipu na povrchu podložky se formáty Super Assilex perfektně přepevňují. Dva rohy podložky jsou bez suchého zipu pro snadné sejmutí formátu bez poškození podložky.

Vhodný pro formáty Super Assilex 130mm x 85 mm (na půl perforací rozdělený formát 130mm x 170mm).

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Ruční broušení a leštění epoxidu a dřeva
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.1 kg

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

KOVAX

KOVAX je japonský výrobce pokrokového a časově úsporného kvalitního brusiva, které nabízí kompletní řešení brusných postupů. Hlavní sídlo firmy KOVAX je v Tokiu, Japonsko, kde i probíhá výroba pro veškeré světové trhy. Celý evropský trh je obsluhován z evropského sídla firmy v Almelu v Holandsku. Od svého založení v roce 1930 se KOVAX stal nejvýznamnější značkou brusiva v Asii a nejrychleji rostoucí značkou v Evropě. Sortiment výrobků KOVAX je nejkompletnější, nejpokrokovější a nejmodernější na trhu. Navíc jsou výrobky KOVAX nejvyšší kvality. Klíčovým výrazem je stejnoměrnost. Brusiva KOVAX vytváří velmi jemný brusný výsledek, což umožňuje mnohem rychlejší pracovní postup celým procesem broušení. Výsledkem je úspora pracovního času o více než 40%!

#ShowMore# 

Pro tradiční japonskou společnost je kvalita vysoce důležitá a je vlastní všem zaměstnancům již od jejího založení. Vysoké požadavky na kvalitu, které jsou průběžně plněny a kontrolovány ve všech fázích výroby, mají velký vliv na firemní kulturu, což má za následek kompletní produktové řady nadstandardní kvality.

Veškeré výrobky KOVAX jsou známy pro svoje stejnoměrné výsledky broušení a to díky použití nejlepších surovin a výrobě na nejmodernějších výrobních zařízeních. Stabilita, trvanlivost a reálné P-hodnoty zrnitostí, které KOVAX používá, zkracují celý proces broušení a tím umožňují snížení nákladů.